Kotimaiset Marjex® -tuotteet

Marjex -tuotemerkit ovat olleet markkinoilla jo yli 50 vuoden ajan. Kesällä 2014 Marjexin tuotemerkit ja liiketoiminta siirtyi Arctic International Oy:n omistukseen. Tämä merkitsi sitä, että metsämarjat ovat omaa poimintaa ja puutarhamarjat ovat sopimusviljelijöidemme kasvattamia. Meillä on suora yhteys metsästä tai pelloilta kuluttajan pöytiin. Marjex -tuotteet pakataan Sotkamon tuotantoyksikössämme.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME MARJEX verkkokauppa

Ber-Ex Oy – Sienitukku

Ber-Ex Oy on toiminut luonnontuotteiden markkinointiyrityksenä vuodesta 1996 alkaen. Pääasiallisina tuotteina on herkkutatin ostotoiminta ja sen vienti Eurooppaan sekä metsämarjat, hilla, mustikka ja puolukka, jotka myydään suurkuluttajille sekä teollisuudelle.

Lue lisää

Marjoihin ja sieniin erikoistunut yritys

Pääkohderyhmänämme ovat teollisuus ja suurkuluttajat. Oma poimintaorganisaatiomme takaa tuotteille hyvän laadun ja toimintavarmuuden saatavuuteen. Suurin osa poimijoistamme tulee Thaimaasta. Arctic International Oy on jo usean vuoden toteuttanut itsesääntelymekanismia thaimaalaisten poimijoiden kanssa. Itsesääntelymekanismi koostuu periaatteista, joita metsämarjanpoimijoita kutsuvat yritykset sitoutuvat noudattamaan.

TUTUSTU Arcticiin

Pohjoismaiden edistyksellisin pakastus- ja puhdistuslinjasto

Tarjoamme asiakkaillemme marjojen pakastus- ja puhdistuspalvelua Sotkamoon rakennetuilla pohjoismaiden edistyksellisemmillä linjastoilla.

Huurre Oy:n kanssa yhteistyössä rakennettu pakastamo käyttää uutta vihreää energiaa. Jäähdytyksestä huolehtii Huurteen ympäristöystävällinen ja energiatehokas Huurre ECO -jäähdytysjärjestelmä, joka toimii luonnonmukaisella hiilidioksidilla. Huurre iTOP -automaatio ohjaa jäähdytysjärjestelmää ja varmistaa sen häiriöttömän toiminnan sekä tuotteiden oikeat lämpötilat.

Puhdistus puolestaan tapahtuu vuonna 2018 valmistuneella uusinta teknologiaa hyödyntävällä puhdistuslinjastollamme.

Lue lisää Arctic Freezestä

Taloushallinto- ja lakipalvelut

Arctic Management Oy tarjoaa monipuolisia taloushallintopalveluita useille eri kokoisille osakeyhtiömuotoisille yrityksille eri toimialoilta. Tarjoamme myös kokonaisvaltaiset laki- ja konsultointipalvelut mm. ulkomaalaisiin työntekijöihin liittyvissä asioissa.

Tavoitteemme on tarjota asiakasyrityksiemme johdolle todellisen mahdollisuuden keskittyä yhtiönsä menestyksen kannalta olennaiseen. Tuottamalla asiakkaillemme räätälöityjä laadukkaita taloushallintopalveluita samalla tuemme asiakkaidemme liiketoiminnan suunnittelua ja toteutusta.

Taloushallintopalvelut Lakipalvelut

Rahti- ja kuljetuspalvelut koko maassa

Tarjoamme monipuoliset rahti- ja kuljetuspalvelut aina kylmä- ja pakastekuljetuksista suuriin lava/konttikuljetuksiin. Kalustostamme löytyy kymmeniä täysperä- ja puoliperävaunuja, nuppeja sekä pienempää kalustoa. Runkoreittimme kulkee pohjoisesta etelään sekä idästä länteen. Kesäaikaan (marjasesongin aikaan) moninkertaistamme runkoreittimme sekä ajovuorot joten jokaiselle löytyy varmasti ratkaisu tarpeisiinsa.

Lue lisää logistiikkapalveluistamme

Kuljetusten ammattilainen – koko maassa!

Autamme sinua matkasi suunnittelussa ja halutessasi voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin kotimaahan tai vaikkapa ulkomaille. Olemme uramme aikana suunnitelleet mm. urheilujoukkueiden koko vuoden kuljetukset, suurten moniosaisten ryhmien lentokenttäkuljetukset sekä paikallisajot kaikenkokoisille ryhmille. Otamme suunnitelmaa tekiessä huomioon kaikki ajo- ja lepoaikalain asettamat rajoitukset, joten sinulle ei jää tehtäväksi muuta kuin matkasta nauttiminen!

Tilausajot Pyydä tarjous


Helppo ja turvallinen tapa ansaita rahaa

Terveellistä varainhankintaa tarjoava Marjatukku antaa kouluille, yhdistyksille ja urheiluseuroille mahdollisuuden tienata riskittömällä marjamyynnillä. Toimintamme pohjautuu viiteen perusarvoon: puhtaus, terveellisyys, luotettavuus, oikeudenmukaisuus sekä luonnonläheisyys.

Mikäli terveellinen ja riskitön varainhankinta kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

miten homma toimii? Tilaa infopaketti

Komeudenhoidon verkkokauppa

Komeudenhoidon kuningas. Tuotteet ja vinkit klassiseen parranajoon, parranhoitoon ja hiusmuotoiluun. Shave Club on vuonna 2015 perustettu 100% kotimainen verkkokauppa. Valikoimasta löytyy yli 750 tuotetta miesten komeudenhoitoon aina klassisista partahöylistä ja -veitsistä partaöljyihin ja pomadeihin. Olemme erikoistuneet myös miesten lahjaideoihin erilaisten lahjapakettien ja tuotesettien muodossa.

Ostoksille tästä!