HAE Töihin arcticille!

Arctic Group on Pohjois-Suomalainen voimakkaasti kasvava perheyritys ja operoimme monella eri toimialalla. Toimintamme perustuu puhtaisiin arvoihin ja monipuolinen tiimimme kaipaa jatkuvasti lisää motivoituneita osaajia.

Tänä päivänä Arctic Groupiin kuuluu 11 yritystä ja toimimme usealla eri toimialalla aina luonnontuotteiden talteenotosta ja jalostustoiminnasta rahtiliikenteeseen sekä luonnonkosmetiikan valmistamiseen.

Oletko sinä seuraava Arcticilainen? Katso ohjeet hakemiseen ja avoimet työpaikat alta!

HAKUOHJE:
Vastaanotamme kaikki työpaikkahakemukset sähköpostiste asianmukaisine liitteineen osoitteeseen info@arcticgroup.fi. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja annamme lisätietoja työnkuvasta haastattelukierroksella.

Tuotantopäällikkö

Innostaako tekniikka ja haluatko jalostaa laadukkaita kotimaisia huipputuotteita luonnonantimitsa?

Tuotantolaitoksemme Sotkamossa etsii nyt motivoitunutta ja oppimiskykyistä TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ monipuolisiin tuotannon johtotehtäviin.

Arctic International Oy on kotimainen vuonna 2008 perustettu luonnontuotteisiin erikoistunut yritys. Olemme osa Arctic Groupia, johon kuuluu useita elintarvike- ja logistiikka-alan yrityksiä. Jalostamme tuotteita niin päivittäistavarakaupan kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Tunnetuin oma tuotemerkkimme on Marjex.

Toimenkuvaasi kuuluu työvuorojen- ja tuotannon suunnittelua sekä laatujärjestelmän ylläpitoa. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja kykyä kantaa vastuuta tuotannon sujuvuudesta. Osaat ennakoida ja suunnitella tuotantoa ja huolehtia siitä, että toimitukset sujuvat tilausten mukaisesti. Koneiden, tuotantolinjastojen ja tuotantolaitteiden tekninen osaaminen on työn onnistumisen kannalta ratkaisevaa. Työssä edellytetään aikaisempaa kokemusta elintarvikealan tehtävistä. Kokemus elintarvikealan laatujärjestelmistä (BRC, FSSC 22 000, IFS) katsotaan eduksi.

Jatkuva laaduntarkkailu ja tuottavuuden parantaminen on olennainen osa työtäsi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta joustavuutta työajoissa vaaditaan mm. satokauden kiireisimpinä aikoina. Ohjaamme ja annamme täyden perehdytyksen tehtävään.

Odotamme hakijoiden sitoutuvat toimintamme arvoihin, joita ovat vastuullisuus, luonnonläheisyys, oikeudenmukaisuus, luotettavuus ja turvallisuus.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@arcticgroup.fi. 31.5. mennessä. Huomioihan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa
Tomi Kärnä
Tuotantojohtaja
0503571612
tomi.karna@arcticgroup.fi
www.arcticinternational.fi