Marjex® – Marjapakasteet

Alla olevan 400g sarjan lisäksi Marjexilta löytyy laaja valikoima erilaisia marjapakasteita. Marjexin marjapakasteet ovat saatavilla 100g – 1kg kuluttajapakkauksissa, 2kg – 10kg HoReCa pakkauksissa sekä suuremmissa erissä säkeissä ja konteissa. Lisätietoa pakastemarjoista saat ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä!

Marjex® – Sienipakasteet

Marjexin sienipakasteet ovat parasta laatuluokkaa. Alla olevan valikoiman lisäksi meiltä löytyy myös paljon muita lajikkeita, lisätietoa pakastesienistämme saat ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä!

Marjex® – Suolatut metsäsienet

Suolasienet ovat perinteisillä Marjex -resepteillä valmistettuja pitkään säilyviä herkkuja. Saatavilla myös suurkeittiöpakkauksissa. Lisätietoa suolasienistämme saat ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä!

Marjex® – Aidot suolakurkut

Marjexin suolakurkut tehdään aina aidolla maitohappomenetelmällä ilman etikkaa. Näin kurkuissamme säilyy rapsakkuus sekä ylivoimainen maku. Saatavilla myös suuremmissa pakkauksissa. Lisätietoa suolakurkuistamme saat ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä!

Marjex® – Marjamehut

Kylmäpuristetut mehumme sisältävät ainoastaan yhtä ainesosaa: marjaa! Ei lisättyä sokeria ja 100% makua. 3 litran mehumme ovat heti juotava herkku. Kätevän hanapakkauksen ansioista mehu säilyy avattuna pitkään. Ei lisä- eikä säilöntäaineita. Lisätietoa mehuistamme saat ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä!

Marjex® – Marjahillot

Marjexin aidon marjahillot sisältävät aina vähintään 60% marjaa. Aito maku luonnossa kypsyneistä marjoista ja täysin ilman esansseja. Saatavilla myös suuremmissa pakkauksissa. Lisätietoa hilloistamme saat ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä!

Marjex® – Pikapuurot

Uusin tulokas valikoimaamme on pikapuurot. Nämä lisäaineettomat välipalaherkut sisältävät kotimaisen kauran lisäksi aitoa marjaa ja kilpailijoihin verrattuna 50% vähemmän lisättyä sokeria. Lisätietoa pikapuuroistamme saat ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä!

Marjex® – Pakastekuivatut marjat

Pakastekuivatut marjamme ovat täyttä tavaraa. Pakastekuivausmenetelmällä saadaan talteen kaikki vitamiinit ja hivenaineet ja ainoastaan vesi poistetaan marjasta. 30g pussiin pakastekuivattuja marjoja käytetään n. 300g tuoretta marjaa. Lisätietoa pakastekuivatuista marjoistamme saat ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä!