Makuja luonnosta

Marjex -tuotemerkit ovat olleet markkinoilla jo 50 vuoden ajan. Kesällä 2014 Marjexin tuotemerkit ja liiketoiminta siirtyi Arctic International Oy:n omistukseen. Tämä merkitsi sitä, että metsämarjat ovat omaa poimintaa ja puutarhamarjat ovat sopimusviljelijöidemme kasvattamia. Meillä on suora yhteys metsästä tai pelloilta kuluttajan pöytiin. Marjex -tuotteet pakataan Sotkamon tuotantoyksikössämme.

Sivujemme kautta voitte tutustua yrityksemme toimintaan ja tuotteisiin. Löydät sivuiltamme vinkkejä ruoanlaittoon. Sivuiltamme pääset myös Facebook ja Instagram tileillemme.

Olemme pääasiallisesti tuotteiden valmistaja ja jalostaja. Asiakkaitamme ovat maan johtavat kauppaketjut ja tukkurit. Tukkukaupan pohjalta olemme myös kehittäneet oman Marjex Bar -smoothieketjun sekä Marjex Shop -vähittäismyymälöitä. Marjex Barin löydät osoitteesta www.marjexbar.fi ja myymälämme löydät täältä.

Metsämarjat ovat pääosiltaan omaa poimintaamme. Puutarhamarjat ja sienet hankimme alan yrityksiltä ja sopimusviljelijöiltä. Pääosa raaka-aineista on kotimaista. Kunkin tuotteen yhteydestä löydätte raaka-aineen alkuperämaan. Marjex -kuluttajatuotteet löytyvät kauppojen pakastealtaista tai He-Vi -osastojen kylmätiskeistä. Tuotteemme löydät kaikista hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista ympäri Suomea.

Omien merkkituotteidemme lisäksi teemme myös private label -tuotteita asiakkaillemme. Mikäli tarvitset private label -tuotteita, ota yhteyttä Timo Frimaniin, puh. 040 579 0890