Yritys esimerkiksi neuvoo poimijoita yleisistä säännöistä ja kertoo marjasatoennusteista, poiminta-alueista ja ansaintamahdollisuudesta. Arctic International Oy kouluttaa kaikki poimijansa Thaimaassa ennen lähtöä sekä huolehtii poimijoille riittävän informaation Suomen matkaa varten.

Oma logistiikkamme takaa marjojen riittävän nopeat kuljetukset pakastettavaksi, jolloin laatumme säilyy hyvänä. Toimitamme marjoja ja sieniä aina 200 gramman pussista 500 kilogramman kontteihin asti. Meiltä löytyvät tuoretuotteet, pakasteet sekä kuivatuotteet. Olemme tunnetusti joustava toimija ja meiltä saa tuotteet asiakkaiden tarpeiden mukaan. Teemme räätälöityjä ratkaisuja niin teollisuuden kuin päivittäiskaupan tarpeisiin.

Arctic International Oy – Kotimainen luonnonruokatalo

Arctic International Oy on marjoihin ja sieniin erikoistunut yritys. Pääkohderyhmänämme ovat teollisuus ja suurkuluttajat. Oma poimintaorganisaatiomme takaa tuotteille hyvän laadun ja toimintavarmuuden saatavuuteen. Suurin osa poimijoistamme tulee Thaimaasta. Arctic International Oy on jo usean vuoden toteuttanut itsesääntelymekanismia thaimaalaisten poimijoiden kanssa. Itsesääntelymekanismi koostuu periaatteista, joita metsämarjanpoimijoita kutsuvat yritykset sitoutuvat noudattamaan.