Varastointia laidasta laitaan

HUOM! TEKSTI MUUTETTAVA!!!

Varastointipalvelumme tuovat joustoa liiketoimintaasi, kun maksat vain käytetystä tilasta ja tehdystä työstä. Varastoimme ja tuotamme kattavat lisäarvopalvelut yrityksenne tuotteille. Palveluihimme kuuluvat mm. tuotteiden kotiinkutsut, vastaanottaminen, keräily, lähettäminen, inventointi, toimitusvalvonta, kokoonpano, uudelleen pakkaaminen, myyntitelineet, etiketöinti ja lokalisointi.

Varaston ulkoistaminen meille tekee varastoon liittyvistä kiinteistä kustannuksistanne muuttuvia ja samalla pääomanne vapautuvat ydinliiketoimintanne kehittämiseen. Hiljaisemmat ajanjaksot hoituvat yhtä tehokkaasti kuin ruuhkahuiputkin.

Räätälöimme palvelumme joustavasti juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Muokkaamme omat toimintatapamme sopimaan teidän prosesseihinne eikä päinvastoin.

Viivakooditekniikka ja automaattivarasto yhdessä monipuolisen varastonhallintajärjestelmän kanssa mahdollistavat tehokkaat ja luotettavat työmenetelmät. Varastonhallintajärjestelmämme on täysin integroitavissa yrityksenne tietojärjestelmiin, jolloin manuaalinen työ ja virheet saadaan minimoitua.

Palveluvarastojemme sijainti hyvien liikenneyhteyksien äärellä luo edellytykset tehokkaalle valtakunnalliselle jakelulle.

Ota yhteyttä!